PHOTO-2020-05-21-13-52-19 2

De LIONS komen weer uit hun kot!

Geschreven op 19-05-2020 door Fran D.V.

Een volgende mijlpaal in de exit-strategie voor de BC Lions: de buitentrainingen starten opnieuw, na weken ontbering, verveling en frustraties in de lockdown-periode.

Wel onder Corona-omstandigheden: met voldoende afstand en elk met eigen bal. Maar  beter zo dan geen training, merkte ik ook aan kind 1, dat heel erg opgewonden was in de auto op weg naar de eerste training. 

Bij de U12 was de opkomst nog relatief magertjes. Anwar, Bent, David en Bilal hadden Corona getrotseerd en waren er helemaal klaar voor!

Zehra O. & U12

Coach Zehra vloog erin en … het was van rondjes lopen! Er werd geoefend op dribbels en shots maar een oefenmatch zat er vandaag niet in want dan kon de afstand niet gegarandeerd worden.

Bij de U16 was er wat meer volk.

Ze waren zichtbaar content elkaar terug te zien en vooral de Corona-kapsels waren een gespreksonderwerp. Kind 2 had voor de gelegenheid zelfs een staartje vanboven op zijn hoofd want dat verwilderde kapsel is niet ideaal om mee te trainen. Het werd ook duidelijk dat sommige spelers thuis een privé-kapster hebben! 

Coach Kevin, met meer haar dan ooit tervoren en met opvallend veel baard, had zijn spelers precies ook gemist. Het werd een toffe training met veel lopen, schieten op de ring en dribbelen. Allemaal met de nodige afstand tussen elkaar. 

De buitenlucht, de beweging en vooral ook het samen zijn, deed deugd. Een groot contrast met de voorbije weken van weliswaar ook actie, schieten en samenspel maar dan eerder in de virtuele wereld. 😉 

Tot donderdag, voor de volgende buitenwereld!